Pravila akcije:
 1. Kupnjom računala kupac ostvaruje pravo na poklon bon u vrijednosti od 100,00 kn, kojega dobije na prodajnom mjestu prodavatelja.
 2. Da bi kupac računala ostvario pravo na popust od 100,00 kn na izradu fotoknjige s tvrdim uvezom kod partnera Foto Knjiga d.o.o iz Poreča (u daljnjem tekstu Partner), prilikom narudžbe fotoknjige mora ispravno upisati KOD sa kupona, kojega je dobio sa kupljenim računalom.
 3. Fotoknjigu na akciji, tipa Panorama od 24 stranice, čija je cijena u maloprodaji 139,00 kn kupac plaća 39,00 kn, u što nisu uračunati troškovi poštarine od mjesta Partnera do kupca. Kupac ima mogućnost odabrati izradu drugog tipa fotoknjige tvrdog uveza
  uz nadoplatu razlike. Cjenik se nalazi na web stranici Partnera.
 4. Fotoknjigu kreira kupac sam uz pomoć software-a, kojega može besplatno preuzeti sa web stranice www.fotoknjiga.hr
 5. Prilikom slanja kreiranog uratka na izradu, kupac u potrošačkoj košarici upisuje svoje podatke (ime, prezime, adresa i dr.) te u polje “PROMO CODE” unosi jedinstveni KOD sa kupona, kojega je dobio uz kupljeno računalo.
 6. Kupac nakon kupljenog računala na prodajnom mjestu ima rok od 90 dana za kreirati svoju fotoknjigu i poslati je online u izradu na server partnera, kako je podešeno u samom software-u.
 7. Rok za izradu uredno zaprimljene fotoknjige je najduže 14 radnih dana.
 8. Za sve informacije oko izrade fotoknjige kupac može kontaktirati Partnera telefonski na besplatni info telefon 0800 404 405 ili e-mailom na info@fotoknjiga.hr
 9. Akcija vrijedi do 31.12.2011. godine. KOD sa kupona može biti iskorišten do 23:59 sati posljednjeg dana trajanja akcije, uključujući taj dan.